VANAF 3 SEPTEMBER

IN 6 STAPPEN NAAR EEN GEZONDERE LEEFSTIJL
Ik help je opweg naar het Paleo of het AIP
Image
Goede voorbereiding
Met deze email-series help ik je om een goed voorbereide overgang te maken naar het AIP of Paleo. We kijken goed naar waarom jij dit wilt gaan doen en wat het beste bij jou past. Iedereen is anders en het is belangrijk om goed naar jezelf te luisteren
 
Denk hierbij aan het maken van een maaltijdplan, de voorraadkast en koelkast inrichten maar ook aan hulp van buitenaf. Wie kan jou het beste helpen en hoe vraag je om hulp?
Emails + Werkboekje
Elke dag ontvang je van mij een email met het thema voor die dag, geen verplichtingen natuurlijk je kunt het doen zoals je zelf wilt! Daarom heb ik ook een werkboekje gemaakt, deze kun je uitprinten en op je eigen tempo lezen en invullen.
Image
IN 6 STAPPEN NAAR EEN GEZONDERE LEEFSTIJL
Ik help je opweg naar het Paleo of het AIP
Copyrights © PA-PA-PALEO!
Create a free landing page —