WELKOM BIJ PA-PA-PALEO!

Leven met een chronische ziekte is niet altijd even makkelijk. Voor de buitenwereld lijkt het misschien alsof alles goed gaat, maar van binnen kan er een hevige strijd plaatsvinden. Het voelt alsof je alle controle kwijt raakt en afhankelijk bent van een lichaam dat niet goed werkt.
Gelukkig hoeft dit echt niet zo te zijn. Zelf is het mij gelukt om de controle op mijn gezondheid weer terug te pakken, en ik wil graag aan anderen laten zien hoe zij dat ook kunnen!  
 

Wat is Pa-Pa-Paleo?

Dit is een plek waar je alle informatie kunt vinden over leven met een chronische ziekte, gezondheid, voeding en recepten. We realiseren ons vaak niet hoeveel invloed voeding en onze manier van leven heeft op onze gezondheid. Het kan ook zeker verwarrend zijn, al die tegenstrijdige artikelen! Hier wil ik verandering in brengen. Op deze website vind je informatie over van alles wat, maar ik probeer het altijd zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk te brengen.

Voor mij heeft het auto-immuun protocol (AIP) zo’n groot verschil gemaakt dat ik dat graag met anderen wilde delen. Zoals je ziet is dit ook overal mijn uitgangspunt. Hieronder kun je wat vinden over wat het AIP inhoud, maar ook het Paleo. Daarnaast ook wat over de lifestyle aspecten die belangrijk zijn.

BINNENKORT: Een uitgebreid artikel voor iedereen die net een diagnose heeft gekregen. Voor als je niet weet waar je moet beginnen en een opstapje nodig hebt.

BINNENKORT: Voor de nieuwsbrief lezers opent er binnenkort een bibliotheek met bestanden, printables en infographics die alle informatie op een duidelijke manier weergeven.

 

HIER KUN JE BEGINNEN

COMING SOON

HEB JE NET TE HOREN GEKREGEN DAT JE EEN AUTO-IMMUUNZIEKTE HEB?

ANDERE HANDIGE BLOGS