2 Comments

 1. maartje
  25/03/2018 @ 19:24

  KLinkt heerlijk! De cassave is dan meteen goed gaar denk ik? (ivm dat giftige stofje). Ik heb geen keukemachine kan het oo in een hakmolentje van de staafmixer?
  Is de ahorn per se nodig?

  Leuk dat je hele cassave gebruikt!

  Reply

  • Claire
   26/03/2018 @ 11:40

   Ja zeker, als je met een vork door de cassave gaat dan moet het echt zacht zijn anders is het nog niet gaar. Hmm ik denk dat dat wel moeilijker gaat maar je zou ook gewoon cassave rasp uit het vriesvak in de toko kunnen kopen. Dan is het alleen nog een kwestie van mengen 🙂

   Meestal zou ik zeggen dat je ahorn best weg kunt laten maar ik denk dat het in dit geval dan niet heel lekker wordt. Je kan wel een andere ‘zoetstof’ gebruiken als honing of anders misschien iets meer appel door het mengsel heen doen.

   Reply

Leave a Reply