Paleo AIP Zomergerechten Round-up

door Claire
Alle AIP-proof zomergerechten op een rijtje!

Ik heb zo’n beetje het idee dat deze zomer vergeleken de afgelopen jaren veel mooier is! Misschien is dat omdat ik mij nu veel beter voel maar dat maakt niet uit. Zoals sommigen van jullie wel weten werk ik in de zomer maanden tijdelijk als postbode, heerlijk om te doen als het zulk lekker weer is. Nu moet ik wel toegeven dat het best zwaar is om 5 dagen in de week zware tassen overal naartoe te sjouwen, maar ik ben al heel trots op mezelf dat ik zover gekomen ben. Een jaar geleden was het voor mij ondenkbaar dat ik ooit met tassen post zou rondfietsen!

Dat houd helaas ook in dat ik wat minder tijd heb om nieuwe recepten en berichten te schrijven. Ook ben ik van plan om het in augustus lekker rustig te houden op de blog. Dan kan ik goed voorbereiden voor als ik in September met studeren begin, ik ben namelijk gewoon van plan verder te gaan met de blog 🙂 Ik heb al een paar andere projectjes geplant voor na september dus om alles goed te laten lopen zet ik de blog zelf even op een laag pitje. Natuurlijk kun je mij altijd volgen op instagram, daar zal ik regelmatig foto’s posten van mijn eigen eten.

Voor deze week heb ik dus een verzameling van allemaal zomergerechten gemaakt. Met de hitte is het best vervelend om de hele tijd na te denken over wat er gekookt moet worden, hopelijk maakt dit lijstje het een stuk makkelijker 🙂 Als je een leuk gerecht weet wat in deze lijst past dan hoor ik het graag. Fijne zomer allemaal!

Snacks

Dill Cucumber Chips van BON AIPPETIT

Courgette Rolletjes met Nori van AnniePannie (voor AIP mayonaise weglaten)

Bacon Burger Bites van EetPaleo

Gedroogde Olijven van Paleo Lifestyle

Quick Pickle Carrots by Gutst by Nature

Drankjes

Frozen Pink Lemonade by Unbound Wellness

Thai Iced Tea Slushies van A Clean Plate

Dragonfruit Smoothie Bowl van Nourishing Eats and Tasty Treats

AIP Minty Mango Lassi van A Clean Plate

Tropische Smoothie met Limoen van EetPaleo

Twee Kleuren Fruit Smoothie van Albert Heijn

Salades

Makreelsalade met Blauwe bes en Balsamico Vinaigrette van EetPaleo

Lemony Mediterranean Chicken Skewers van Meatified

Beet Carrot Salad with Orange Ginger Dressing van Wendi’s AIP Kitchen

Nightshade Free Summer Salsa van Sweet Potatoes and Social Change

Salmon Sweet Potato and Watercress Salad with Turmeric Cream van Healing Family Eats

Papaya and Fennels Salad with Blueberry Dressing van Let’s Create the Sweet Life

Olijven Rucola Tapenade van Albert Heijn

Groenten

Gegrilde Asperges met Peterselie Dressing van Food Quotes

Frisse Rode Kool Salade met Appel en Munt van Flying Foodie

Courgetterolletjes van de barbeque van Paleo Lifestyle

Gegrilde ananas van Paleo.nl

Curry’s / Soepen

Shredded Chicken and Mango Curry van Adventures in Partaking

Chunky Salmon Chowder van Adventures in Partaking

Vleesgerechten

Italian Sheet Pan Pork Tenderloin and Vegetables van Sam Eats Her Nutrients

Zucchini Chiken Enchilada Casserole van Unbound Wellness

Tropische spiesen met ananas van Paleo.nl (peper weglaten voor AIP)

Braised Beef and Onions van Bon AIPPetit

Visgerechten

Gevulde Zalm van de BBQ van Flying Foodie

Snelle Groene Viscurry van Paleo Lifestyle (voor strict AIP beter de kruidenmix vervangen/zelf maken)

Garnalen Salade Perzik en Munt van Paleo.nl

Coconut Shrimp with Mango Salsa van ElsiMae

Desserts

Lemon Berry Triffle van Let’s Create the Sweet Life

No Bake Strawberry Bars van Unbound Wellness

Grain Free Porridge with No nut Butter van Little Bites of Beauty

Starwberry Rhubarb Panna Cotta van Bon AIPPetit

Caramelized Peach and Basil Icecream van Let’s Create the Sweet Life

Mango IJs zonder ijsmachine van Food Quotes

Groen Monsterijs van Beter Door Eten

Gekarameliseerde bananen met kokos van Paleo.nl

Fijne zomer allemaal!


Alle AIP-proof zomergerechten op een rijtje!

Dit vind je misschien ook leuk..

Laat een Bericht achter

Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer lezen